Maatwerk2018-07-30T12:24:37+02:00

Iedere organisatie een authentieke organisatie.

Het kan en wij helpen je.

Je kunt bij Authentieke.organisatie terecht voor de online cursus CUT THE CRAP om direct in actie te komen, voor de training BRAND om jouw merk vol vuur in de markt te zetten en maatwerktrajecten, zoals een innovatietraject, innovatiescan en innovatieworkshop. Wat past het beste bij jou, je organisatie en je team?

CUT THE CRAP/GET SHIT DONE

CUT THE CRAP/GET SHIT DONE is een online cursus die jou een schop onder je kunt geeft en vooral een heleboel plezier om eindelijk dat te gaan waar je van droomt. Kom op. Doe iets.

BRAND

Vol vuur je merk in de markt zetten. BRAND is het allerleukste trainingstraject voor ondernemers om je merk/brand (weer) neer te zetten en om fikkie te stoken.

Succesvolle marketing is datgene doen waar jouw bedrijf aandacht mee genereert, wat jou helpt je verhaal te doen en wat jouw community laat groeien. Een sterk brand neerzetten is geen hogere wiskunde, dat is vooral heel erg leuk. Want de beste marketing draagt uit wie jij bent. En daar helpt Authentieke.organisatie je bij.

Innovatietraject

Een innovatietraject is op maat. Wij bieden inspiratie en creativiteit om jouw organisatie toekomstproof te maken en trainen en coachen jou en je medewerkers naar dit doel. We verbinden klanten, vernieuwen idee├źn, verdiepen de toegevoegde waarde van producten en diensten en verbeteren onderlinge samenwerking. Zo leren we je innoveren, een zich continue herhalend proces, zodat het uiteindelijk vanzelfsprekend is.

Lees alles over onze aanpak en wat we voor je kunnen betekenen in onze brochure. Download hem nu!

Alvast lezen over authenticiteit in organisaties?