Online cursus CUT THE CRAP/GET SHIT DONE

Focus in je leven.

Hoe fijn zou dat zijn. En dan met die focus in actie komen. Want je weet: in actie komen en vooral je leven veranderen is misschien wel het allermoeilijkste wat er is, maar als je eenmaal in beweging bent dan geeft het ook enorm veel energie en plezier. CUT THE CRAP/GET SHIT DONE is die stok achter de deur of die schop onder je kont om iets te gaan doen. Zoal focus aanbrengen of je agenda plannen of nu eindelijk eens te gaan sporten, stoppen met roken, afvallen, een hobby, netwerken. Of gewoon meer thuis te zijn en minder te werken. Gewoon alles wat jij niet doet waarvan je weet dat je het eigenlijk wel zou moeten doen.

Actie is het einde van zoeken.

Je kent het wel: je weet wat je wilt en toch doe je het niet. CUT THE CRAP is een online programma om in actie te komen. Want zodra jij in actie komt, komt je leven vanzelf op je pad. Je hoeft er niet meer naar te zoeken. Geloof me: het is zo. In de eerste week ontvang je iedere dag een filmpje en een thuiswerkopdracht. En eerlijk is eerlijk: de opdrachten zijn niet altijd even makkelijk. Jezelf echt recht in de spiegel aankijken vergt moed. Maar als je het doet, doe het dan in ieder geval op een leuke manier.

Na de eerste week heb jij helder wat jij wilt bereiken, hoe je dat gaat doen en vooral hoe je je niet laat afleiden of opgeeft. Dikke focus dus. Vanaf dat moment gaan de 28 dagen in en kan jij gaan knallen. Iedere week ontvang je een motivatiefilmpje.

Doe je mee? Het kost € 195,- voor het traject van bijna anderhalve maand, maar je kunt het programma net zolang doen als jij wilt.  We werken samen, vol plezier aan jouw doelen. Van denken naar doen!

Start: wanneer jij wil

Inhoud: 1 week iedere dag een mail, daarna 28 dagen aan de slag met wekelijks een motivatiemail, support per mail.

Waar: Jouw mailbox 🙂

Kosten: € 195,-

Lijkt dit je leuk, maar wil je liever een keer sparren? Neem dan contact op.

AANMELDEN