Contact2018-07-30T16:28:49+02:00

Authenticiteit is mijn geloof.

Innovatie is mijn doel. Creativiteit en originaliteit zijn mijn tools.

Contact met Monique van Meel en Authentieke.organisatie

Authenticiteit is mijn geloof. Innovatie is mijn doel. Ieder mens is uniek. Ik help jou je plek in te nemen in deze wereld; als mens, team en organisatie. Je bent hier niet voor niets. Ik gun ieder mens, dus ook jou, dat je ziet en voelt waarom je hier bent. Alles is al aanwezig in jezelf. Je hoeft het alleen maar te zien: jouw toegevoegde waarde. Creativiteit en originaliteit zijn mijn tools. Mijn toegevoegde waarde voor jouw bedrijf is verwondering tot stand brengen, inzicht bieden en mensen laten aarden in hun eigenwaarde. Juist dan ontstaat innovatie. Dit alles met lichtheid en een hoop plezier. Ik kom graag met jou in contact.

Authenticiteit is de sleutel tot een gelukkige organisatie. En in een gelukkige organisatie bruist het van de ideeën, worden deadlines altijd gehaald, werken de mensen met plezier samen en zijn de klanten fan. Jouw organisatie een authentieke organisatie: het kan en ik help je daarbij.

Je kunt mij inhuren voor advies, strategie en implementatie op het gebied van innovatie.

Daarbij kun je allerlei artikelen lezen over authenticiteit en innovatie. Ik schrijf graag.

Authentieke.org ondersteunt organisaties in het ontwikkelen en formuleren van hun innovatiestrategie om deze als een vonk van inspiratie te laten overslaan op haar medewerkers. Authentieke.org begeleidt medewerkers hier een heus vuur van te stoken. Dit alles vanuit de kracht van verwondering. Verwondering is het begin van inzicht.

Om dit te bereiken heeft Authentieke.org een actief begeleidingsprogramma. Van denken naar doen.

Specialismen:
Innovatietrajecten
Authenticiteit & Identiteit
Veranderingstrajecten
(Internal) branding

Algemene voorwaarden Authentieke.organisatie

Contact

0641204021
info@authentieke.org

Mr. H.F. de Boerlaan 107
7411 AH Deventer