Iedere organisatie een authentieke organisatie.

Het kan en wij helpen je.

Authentieke.organisatie helpt. Wat past het beste bij jou, je organisatie en je team?

CUT THE CRAP/GET SHIT DONE

Joh. Sommige mensen doen van alles maar bereiken niks en anderen bedenken van alles maar doen niks. Voor die mensen hebben we het laagdrempelige  CUT THE CRAP bedacht om juist dat patroon te doorbreken. CUT THE CRAP/GET SHIT DONE is een online cursus die jou een schop onder je kont geeft en vooral een heleboel plezier om eindelijk dat te gaan waar je van droomt. Kom op. Doe iets.

Interim communicatie

In een ideale situatie ondersteunt Authentieke.organisatie organisaties in het ontwikkelen en formuleren van hun communicatiestrategie om deze als een vonk van inspiratie te laten overslaan op haar medewerkers. Authentieke.organisatie begeleidt medewerkers hier een heus vuur van te stoken. Dit alles vanuit de kracht van verwondering. Verwondering is het begin van inzicht. Authenticiteit verbindt organisatie, medewerkers en klanten. Juist door deze verbinding ontstaat creativiteit en dus communicatie. Een authentieke organisatie handelt vanuit de intrinsieke motivatie om medewerkers en klanten datgene te bieden wat zij nodig hebben, om de organisatie optimaal te laten ondernemen. Om dit te bereiken heeft Authentieke.organisatie een actief begeleidingsprogramma. Van denken naar doen.

Maar als er chaos heerst dan komen we eerst quick en dirty de brokstukken opruimen. Samen met je mensen. En daarna kijken we verder. We zijn dus geen club die mensen op een zijspoor zet. We geven vanuit communicatie richting aan je organisatie.

Communicatie creëert en bevordert betrokkenheid, vertrouwen en kennisdeling, zowel van medewerkers als van klanten. Zij zijn de ambassadeurs van je organisatie. Communicatie versterkt je merk en markt en vergroot de waardering van je klant. Duidelijke keuzes over de koers van je bedrijf werken als een magneet voor klanten. Authentieke.organisatie leert organisaties creatieve ideeën, diensten/producten en oplossingen te ontwerpen. Dat doen we door te prikkelen, uit te dagen, te confronteren en vooral door te stretchen. Een beetje rekken en strekken maakt je flexibel en wendbaar. Want goede communicatie is als hersengymnastiek en dat mag best een beetje pijn doen af en toe. Graag zelfs. Want dat geeft je nieuwe inzichten. En soms zelfs een andere mening. Maar bovenal groei en daar gaat het om.

Lees alles over onze aanpak en wat we voor je kunnen betekenen in onze brochure. Download hem nu!