BRAND/MERK2019-04-15T16:49:25+02:00

BRAND Vol vuur je merk in de markt zetten

Succesvolle marketing is datgene doen waar jouw bedrijf aandacht mee genereert, wat jou helpt je verhaal te doen en wat jouw community laat groeien. Een sterk brand neerzetten is geen hogere wiskunde, dat is vooral heel erg leuk. Want de beste marketing draagt uit wie jij bent. En daar helpt Authentieke.organisatie je bij.

Het allerleukste trainingstraject voor ondernemers. Om je merk/brand (weer) neer te zetten en om fikkie te stoken.

Authentieke.organisatie ondersteunt ondernemers en organisaties in het ontwikkelen en uitvoeren van hun marketingstrategie om deze als een vonk van inspiratie te laten overslaan op hun klanten. Authentieke.organisatie begeleidt ondernemers een heus vuur te stoken van hun strategie. Dit alles vanuit de kracht van creativiteit, plezier en verwondering. Verwondering is het begin van inzicht.

Authenticiteit verbindt organisaties en hun klanten. Juist door deze verbinding ontstaan sterke brands, nieuwe ideeën, producten en diensten. Een authentieke organisatie handelt vanuit de intrinsieke motivatie om klanten datgene te bieden wat zij nodig hebben, om de organisatie optimaal te laten ondernemen. Om dit te bereiken heeft Authentieke.organisatie een actief begeleidingsprogramma. Van denken naar doen.

PROGRAMMA

In een serie van vijf wekelijkse workshops van ieder vijf uur gaan we aan de slag met jouw (persoonlijke) marketing. Aan het einde van deze workshops heb jij je marketingstrategie en je communicatieplan helder.

Workshop 1. Jouw authentieke kern: levensmissie, kernwaarden, talent en drijfveren

Workshop 2. Dromen en beren op de weg Je leert welke dromen je hebt, wat je visie en missie is, welke zaken je tegenhouden deze dromen te verwezenlijken, wat je nodig hebt om in actie te komen en welke middelen en samenwerkingspartners je hierbij kunnen helpen.

Workshop 3. Creatief denken: van Productperspectief naar Klantperspectief Hoe haal je het beste uit jezelf? Wat heeft je klant nodig en waar kan jij hem in voorzien? In deze training leer je creatief en associatief denken en doen. Je leert jouw eigen innovatieve product of dienst te ontwikkelen. Van idee naar product!

Workshop 4. De marktkraam Je hebt je product. Daar ga je je marktkraam mee vullen. Aan wie wil je je product verkopen of weggeven? Welke middelen zet je in om die klant te bereiken? In deze training leer je doelgericht en resultaatgericht communiceren en ga je naar huis met jouw plan om de markt te gaan veroveren. Deze training is misschien wel de allerleukste en spannendste, want we nodigen jouw netwerk uit om kennis met je te maken.

Workshop 5. De verwezenlijking Kom in actie! We maken samen een actieplan om jouw resultaten te halen dit jaar. En om je aan je plan te houden ga jij een contract aan met jezelf.

COACHING

Na deze reeks ga je aan de slag met jouw bedrijf. Iedere twee weken, een half jaar lang ben je een uur welkom voor: Stap 6. De verwondering Jij kan alles! Verwonder je over jouw kunnen.

KOSTEN

Je kunt BRAND individueel of in een groep volgen. Ook kun je alleen de trainingen doen of ook een half jaar coaching. De kosten zijn als volgt:
Groepstraject met coaching, duur: 6 maanden € 2.500,- voor het gehele traject.In overleg en bij voldoende aanmelding.
Groepstraject zonder coaching, duur: 6 weken € 1.500,-. In overleg en bij voldoende aanmelding.
Individueel traject met coaching, duur: 6 maanden € 3.500,- voor het gehele traject. Start wanneer jij wilt.
Individueel traject zonder coaching, duur: 6 weken € 2.500,-. Start wanneer jij wilt.

Heb je vragen? Neem dan contact op.

LIEVER EEN ONLINE CURSUS?

Lijkt het je leuk, maar zoek je een online cursus? Misschien is CUT THE CRAP/GET SHIT DONE wel iets voor je. Klik hier voor meer informatie.

Download de brochure

Download de brochure:  Trainingstraject Marketing Authentieke.organisatie.

Voor vragen kun je contact opnemen met 06 41204021 of een mail sturen naar info@authentieke.org. Ook kun je gegevens onderstaand invullen en dan nemen wij contact met jou op.